Laatste dagen, Christchurch

Nou, de laatste volle dag is aangebroken. Vandaag nog even een voetbalwedstrijd bekijken en proberen een shirtje te bemachtigen (Ik kon het niet laten). Sinds vrijdag verblijven we weer in huis van familie vlakbij christchurch, dus kunnen we nog even vol relaxen. Beetje in zwembad liggen, shoppen en gisteravond zijn we naar bios geweest (sherlock holmes, goede film). Daarnaast natuurlijk prettig dat we de koffer opnieuw kunnen indelen, auto leeg kunnen halen, internet kunnen checken en gewoon rustig kunnen koken. De laatste dagen voelen vreemd aan, Mariska en ik willen niet echt terug, de 2 maanden voelen als 2 weken en het is vreemd dat we volgende week alweer “gewoon” achter onze bureautjes zitten te werken… We zien ook wel op tegen de vlucht omdat het nu niet voelt dat we ergens heen gaan, maar meer moeten wachten tot we weer thuis zijn.

Onze vakantie was in een woord “Awesome”. Ons werd al gevraagd wat we het mooist vonden, maar het is allemaal zo verschrikkelijk verschillend en prachtig op verschillende manieren. Van de prachtige omgeving in doubtfull sounds naar het dolfijnenzwemmen in kaikoura, de pools bij de Frs. Josef Gletsjer en de duinen op farewell spit. Maar 1 ding is zeker, we hebben het zuidereiland vanaf alle hoeken bekijken, we zijn op de meest Noordelijke, Oostelijke, Zuidelijkste en Westerlijkste plek van het eiland geweest. In totaal hebben we bijna 5.500 kilometer gereden en bijna elke dag wel 2 uur gelopen. Een ding is in elk geval zeker, dit land heeft in de wereld geen gelijke en mag van mij best mooiste landschap ter wereld genoemd worden.

Groetjes.

Klik hier voor de foto’s van Nieuw Zeeland

 

4 Responsesso far.

 1. Mark en Claudia schreef:

  Hele mooie foto’s, ben erg benieuwd naar de rest! kan me voorstellen dat jullie geen zin hebben om terug te gaan, de terugreis kan je dan ook echt van balen idd! Toch wensen wij jullie een goede terugreis en tot snel dus!

  Liefs, Mark en Claudia

 2. Aniek schreef:

  te gekke selectie fotows! en die kerstmuts staat/stond jullie goed 😉 haha! kleed jullie te goed aan want het weer is hier echt wel ff wat anders dan jullie nu van de laatste tijd gewend zijn! brrrr gister was weer stormie, vandaag weer beter maar kouhoud! goede terugreis, ga jullie zien!
  dagdag

 3. Henk en Iet schreef:

  Bedankt voor alle prachtige reisverslagen!!
  We wensen jullie een goede terugreis.

  xxx

 4. Norbert schreef:

  Erg mooie foto’s. Het is hier nu ook wel mooi, maar koud en wit. Dan zie ik toch liever de zon zoals bij jullie!!

  Goede reis terug!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *